
>
664.12
Самойленко, И.Плюсы и минусы сладкой свеклы [Текст] / И. Самойленко //
Самойленко, И.
Зерно : всеукр. журн. совр. агропромышленника. - 2016. - N 1. - С. 66-73.
(Шифр в БД З905065/2016/1)
Ключові слова: свекла сахарная -- буряк цукровий -- выращивание -- вирощування -- сахоропроизводитель -- цукровиробник -- сахарные заводы -- цукрові заводи -- работоспособность -- працездатність --
Анотація:
Каждый раз, когда речь заходит о сахаре, согласитесь, слышим одно и то же: отрасль угробили, из почти 192 заводов работают чуть больше 30, внутреннюю цену на сахар регулируют, на внешнем рынке наш сахар никому не нужен. Следовательно, не нужна и свекла, скоро полностью перейдем на "тростниковые сладости"... Давайте попытаемся выяснить, что же происходит, есть ли перспективы у этой отрасли.
Кожен раз, коли мова заходить про цукор, погодьтеся, чуємо одне і те ж: галузь угробили, з майже 192 заводів працюють трохи більше 30, внутрішню ціну на цукор регулюють, на зовнішньому ринку наш цукор нікому не потрібен. Отже, не потрібен і буряк, скоро повністю перейдемо на "очеретяні солодощі"... Давайте спробуємо з'ясувати, що ж відбувається, чи є перспективи у цій галузі.
(Шифр в БД З905065/2016/1)
УДК | |
664.12 |
Ключові слова: свекла сахарная -- буряк цукровий -- выращивание -- вирощування -- сахоропроизводитель -- цукровиробник -- сахарные заводы -- цукрові заводи -- работоспособность -- працездатність --
Анотація:
Каждый раз, когда речь заходит о сахаре, согласитесь, слышим одно и то же: отрасль угробили, из почти 192 заводов работают чуть больше 30, внутреннюю цену на сахар регулируют, на внешнем рынке наш сахар никому не нужен. Следовательно, не нужна и свекла, скоро полностью перейдем на "тростниковые сладости"... Давайте попытаемся выяснить, что же происходит, есть ли перспективы у этой отрасли.
Кожен раз, коли мова заходить про цукор, погодьтеся, чуємо одне і те ж: галузь угробили, з майже 192 заводів працюють трохи більше 30, внутрішню ціну на цукор регулюють, на зовнішньому ринку наш цукор нікому не потрібен. Отже, не потрібен і буряк, скоро повністю перейдемо на "очеретяні солодощі"... Давайте спробуємо з'ясувати, що ж відбувається, чи є перспективи у цій галузі.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|