
>
Олехнович, А. А.Основные принципы построения и фундаментальные факторы, определяющие интегральную ценность и качество пищевых систем / А. А. Олехнович, Е. С. Вайнерман //
Олехнович, А. А.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N5. - С. 24-27.
(Шифр в БД Х775324/2008/5)
Ключові слова: переработка пищевого сырья --
Додаткові точки доступу:
Вайнерман, Е.С.
(Шифр в БД Х775324/2008/5)
Ключові слова: переработка пищевого сырья --
Додаткові точки доступу:
Вайнерман, Е.С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|