
>
631.563.2
Способи та технологія сушіння зерна різних культур [Текст] / В. Опалко [и др.] //
Agroexpert : практ. посіб. аграрія. - 2017. - № 5. - С. 52-55. - ISSN 2078-8193.
(Шифр в БД A634806/2017/5)
Ключові слова: сушіння зерна -- сушка зерна -- способи -- параметри -- температура -- вологість -- влажность -- зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- багаторічні трави -- многолетние травы -- насіння -- семена -- особливості -- особенности --
Анотація:
Сушіння - складний технологічний тепломасообмінний процес, який застосовують для збереження всіх властивостей речовин у зерні, що можливо за умови дотримання оптимальних параметрів цього процесу. Завдяки сушінню зі свіжозібраної зернової маси видаляється вся надлишкова волога і зерно доводиться до сухого стану, що забезпечує подальшу надійну збереженість продукції.
Сушка - сложный технологический теплообменный процесс, применяемый для сохранения всех свойств веществ в зерне, что возможно при условии соблюдения оптимальных параметров этого процесса. Благодаря сушке из свежесобранной зерновой массы удаляется вся избыточная влага и зерно доводится до сухого состояния, что обеспечивает дальнейшую надежную сохранность продукции.
Додаткові точки доступу:
Опалко, В.
Гузь, М.
Шатров, Р.
Марченко, В.
(Шифр в БД A634806/2017/5)
УДК | |
631.563.2 |
Ключові слова: сушіння зерна -- сушка зерна -- способи -- параметри -- температура -- вологість -- влажность -- зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- багаторічні трави -- многолетние травы -- насіння -- семена -- особливості -- особенности --
Анотація:
Сушіння - складний технологічний тепломасообмінний процес, який застосовують для збереження всіх властивостей речовин у зерні, що можливо за умови дотримання оптимальних параметрів цього процесу. Завдяки сушінню зі свіжозібраної зернової маси видаляється вся надлишкова волога і зерно доводиться до сухого стану, що забезпечує подальшу надійну збереженість продукції.
Сушка - сложный технологический теплообменный процесс, применяемый для сохранения всех свойств веществ в зерне, что возможно при условии соблюдения оптимальных параметров этого процесса. Благодаря сушке из свежесобранной зерновой массы удаляется вся избыточная влага и зерно доводится до сухого состояния, что обеспечивает дальнейшую надежную сохранность продукции.
Додаткові точки доступу:
Опалко, В.
Гузь, М.
Шатров, Р.
Марченко, В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|