
>
Оптимізація приготування тіста для хліба житнього заварного з порошком топінамбура [Текст] / Н. В. Пашова [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N7. - С. 60-65. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/7)
Анотація:
На основі математичного моделювання одержано функції впливу кількості порошку топінамбура, кількості борошна в заварці і в заквасці, на якість хліба житнього заварного: об’ємний вихід із 100 г борошна, пружність м’якушки та вміст цукрів, кислотність. Встановлено закономірність впливу окремого керованого фактору на вихідні змінні при стабільному стані інших керованих факторів у екстремумі функцій. Визначено раціональні дозування напівфабрикатів та порошку топінамбура для одержання хліба оптимальної якості.
На основе математического моделирования получены функции влияния количества порошка топинамбура, количества муки в заварке и в закваске, на качество хлеба ржаного заварного: объемный выход из 100 г муки, упругость мякиша и содержание сахаров, кислотность. Установлена закономерность влияния отдельного управляемого фактора на выходные переменные при стабильном состоянии других управляемых факторов в экстремуме функций. Определены рациональные дозировки полуфабрикатов и порошка топинамбура для получения хлеба оптимального качества.
Додаткові точки доступу:
Пашова, Н. В.
Волощук, Г. І.
Хрутьба, В. О.
Вайганг, Г. О.
(Шифр в БД Х367526/2017/7)
Анотація:
На основі математичного моделювання одержано функції впливу кількості порошку топінамбура, кількості борошна в заварці і в заквасці, на якість хліба житнього заварного: об’ємний вихід із 100 г борошна, пружність м’якушки та вміст цукрів, кислотність. Встановлено закономірність впливу окремого керованого фактору на вихідні змінні при стабільному стані інших керованих факторів у екстремумі функцій. Визначено раціональні дозування напівфабрикатів та порошку топінамбура для одержання хліба оптимальної якості.
На основе математического моделирования получены функции влияния количества порошка топинамбура, количества муки в заварке и в закваске, на качество хлеба ржаного заварного: объемный выход из 100 г муки, упругость мякиша и содержание сахаров, кислотность. Установлена закономерность влияния отдельного управляемого фактора на выходные переменные при стабильном состоянии других управляемых факторов в экстремуме функций. Определены рациональные дозировки полуфабрикатов и порошка топинамбура для получения хлеба оптимального качества.
Додаткові точки доступу:
Пашова, Н. В.
Волощук, Г. І.
Хрутьба, В. О.
Вайганг, Г. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|