
>
664.683.022
Козак, В. М.Якість і збереженість цукрового печива з додаванням вторинних продуктів харчової промисловості / В. М. Козак, А. Б. Бородай //
Козак, В. М.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - N 11. - С. 45-47. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/11)
Ключові слова: цукрове печиво -- якість печива -- зберігання печива -- якість жиру -- мікробіологічні показники --
Анотація:
Розглянуто питання якості цукрового печива під час зберігання. Показано вплив вторинних продуктів харчової промисловості на збереженість печива.
Додаткові точки доступу:
Бородай, А.Б.
(Шифр в БД Х367526/2010/11)
УДК | |
664.683.022 |
Ключові слова: цукрове печиво -- якість печива -- зберігання печива -- якість жиру -- мікробіологічні показники --
Анотація:
Розглянуто питання якості цукрового печива під час зберігання. Показано вплив вторинних продуктів харчової промисловості на збереженість печива.
Додаткові точки доступу:
Бородай, А.Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|