
>
Бессонова, Л. П.Моделирование рецептур многокомпонентных продуктов питания / Л. П. Бессонова, Л. В. Антипова //
Бессонова, Л. П.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 10. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Антипова, Л.В.
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Антипова, Л.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|