
>
664.8.037:634.836(045)
Грибова, Н. А.Изучение влияния продолжительности хранения после размораживания на потребительские свойства замороженных ягод / Н. А. Грибова //
Грибова, Н. А.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N6. - С. 53-54. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: хранение после размораживания -- зберігання після розморожування -- сенсорное качество -- сенсорна якість -- ягоды земляники -- ягоди суниці -- органолептические свойства -- органолептичні властивості --
Анотація:
На сегодняшний день самое актуальное направление в области исследований - возвращение продукта в первоначальное состояние после замораживания. Лидером продаж в сегменте свежезамороженных ягод является земляника (садовая) - она пользуется спросом у покупателей почти круглый год. Очень важно правильно провести процесс размораживания, чтобы не потерять с таким трудом сбереженные ценные вещества - микроэлементы и витамины, а с ними и вкус, и запах, и внешний вид.
На сьогоднішній день самий актуальний напрямок в області досліджень - повернення продукту в первісний стан після заморожування. Лідером продажів у сегменті свіжозаморожених ягід є суниця (садова) - вона користується попитом у покупців майже цілий рік. Дуже важливо правильно провести процес розморожування, щоб не втратити з такими зусиллями збережені цінні речовини - мікроелементи і вітаміни, а з ними і смак, і запах, і зовнішній вигляд.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
УДК | |
664.8.037:634.836(045) | |
634.836(045) |
Ключові слова: хранение после размораживания -- зберігання після розморожування -- сенсорное качество -- сенсорна якість -- ягоды земляники -- ягоди суниці -- органолептические свойства -- органолептичні властивості --
Анотація:
На сегодняшний день самое актуальное направление в области исследований - возвращение продукта в первоначальное состояние после замораживания. Лидером продаж в сегменте свежезамороженных ягод является земляника (садовая) - она пользуется спросом у покупателей почти круглый год. Очень важно правильно провести процесс размораживания, чтобы не потерять с таким трудом сбереженные ценные вещества - микроэлементы и витамины, а с ними и вкус, и запах, и внешний вид.
На сьогоднішній день самий актуальний напрямок в області досліджень - повернення продукту в первісний стан після заморожування. Лідером продажів у сегменті свіжозаморожених ягід є суниця (садова) - вона користується попитом у покупців майже цілий рік. Дуже важливо правильно провести процес розморожування, щоб не втратити з такими зусиллями збережені цінні речовини - мікроелементи і вітаміни, а з ними і смак, і запах, і зовнішній вигляд.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|