
>
Підвищення бродильної активності сухих пивоварних дріжджів залежить від способів попередньої підготовки з метою максимальної їх регідратації / В. Рідкоус [и др.] //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2010. - N 1. - С. 21-22.
(Шифр в БД Х686004/2010/1)
Ключові слова: пиво --
Додаткові точки доступу:
Рідкоус, В.
Куц, А.
Домарецький, В.
Гетманюк, К.
Онищенко, І.
Давиденко, Л.
(Шифр в БД Х686004/2010/1)
Ключові слова: пиво --
Додаткові точки доступу:
Рідкоус, В.
Куц, А.
Домарецький, В.
Гетманюк, К.
Онищенко, І.
Давиденко, Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|