637.3
Вибір способу соління для термокислотних сирів з ферментацією сирної маси / З. В. Бондарчук, Г. Ф. Калмикова //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 12. - С. 62-65. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/12)
УДК
637.3

Ключові слова: сироваріння -- сирна маса -- способи соління -- органолептична характеристика -- фізико-хімічні показники -- сыроварение -- сырная масса -- способы соления -- органолептическая характеристика -- физико-химические показатели --
Анотація:
Досліджено способи соління термокислотних сирів з ферментацією сирної маси. Установлено вплив способів соління на фізико-хімічні та органолептичні показники цих сирів.
Исследованы способы соления термокислотних сыров с ферментацией сырной массы. Установлено влияние способов соления на физико-химические и органолептические показатели этих сыров.
Додаткові точки доступу: