636.4
Дослідження фізико-хімічних показників м'яса свиней різного рівня стресрезистентності [Текст] / М. Фидря //
Тваринництво України : наук.-виробн. журн. - . - N 11. - С. 20-22. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Т259922/2015/11)
УДК
636.4

Ключові слова: стрес -- стресс -- кислотність м'яса -- кислотность мяса -- ніжність свинини -- нежность свинины -- стресс резистентність -- стресс резистентность --
Анотація:
Досліджено фізичні та хімічні показники свинини. Аналіз результатів досліджень не виявив значних відмінностей в активній кислотності м'яса поросят з різною стрес-схільністю. Будь помічена тенденція до зниження показника здатності утримувати вологу у стресчутливих тварин усіх груп.
Исследованы физические и химические показатели свинины. Анализ результатов исследований не выявил значимых различий в активной кислотности мяса поросят с разной стресс-склонностью. Любой замечена тенденция к снижению показателя способности удерживать влагу в стресчутливих животных всех групп.