
>
Кудашев, С.Застосовуючи різні біотехнологічні методи обробки зерна (замочування, пророщування і тривале заморожування), можна істотно покращити його поживну цінність / С. Кудашев, Г. Лукіна, Т. Пушкар //
Кудашев, С.
Зерно і хліб. - Киiв : КП "Ред.-вид. центр "ЗіХ", 2011. - N 4. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД З092708/2011/4)
Додаткові точки доступу:
Лукіна, Г.
Пушкар, Т.
(Шифр в БД З092708/2011/4)
Додаткові точки доступу:
Лукіна, Г.
Пушкар, Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|