
>
664.013:005.21
Басюркіна, Н. Й.Стратегічне управління розвитком харчових підприємств на засадах підвищення конкурентоспроможності продукції [Текст] / Н. Й. Басюркіна, Т. В. Константинова //
Басюркіна, Н. Й.
Актуал. проблеми інновац. економіки : наук. журнал. - 2018. - № 3. - С. 21-27.. - Бібліогр.: с. 25-26. - ISSN 2524-0455.
(Шифр в БД А851059/2018/3)
Ключові слова: розвиток -- развитие -- стратегічне планування -- стратегическое планирование -- стратегія розвитку -- стратегия развития -- підприємства харчової промисловості -- предприятия пищевой промышленности -- конкурентоспроможність продукції -- конкурентоспособность продукции --
Додаткові точки доступу:
Константинова, Т. В.
(Шифр в БД А851059/2018/3)
УДК | |
664.013:005.21 | |
664.013 | |
005.21 |
Ключові слова: розвиток -- развитие -- стратегічне планування -- стратегическое планирование -- стратегія розвитку -- стратегия развития -- підприємства харчової промисловості -- предприятия пищевой промышленности -- конкурентоспроможність продукції -- конкурентоспособность продукции --
Додаткові точки доступу:
Константинова, Т. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|