378; 37.032
Інноваційне забезпечення якості сільськогосподарської продукції та продуктів харчування [Текст] / М. М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, П. А. Лайко //
Нові технології навчання : наук.-метод. зб. - . - № 63 ч. 2. - С. 93-102. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Н838688/2010/63 ч. 2)
УДК
378; 37.032
378
37.032

Ключові слова: продукти харчування -- продукты питания -- якість -- качество -- забрудненість -- загрязненность --
Анотація:
Привернуто увагу на те, що за останній період через різке погіршення економічної й екологічної ситуації якість сільськогосподарської продукції та продукції харчування за різними параметрами постійно знижується. І це, в першу чергу, наслідок недотримання термінів виконання агротехнологічних процесів, що призводить до погіршення фітосанітарного стану посівів, вкрай недостатнє внесення основних елементів живлення рослин. Окреме місце відведено організації навчання з проблем якості сільсько-господарської продукції та продуктів харчування на всіх рівнях державного управління й керівників і спеціалістів підприємств різних форм власності.
Привлечено внимание на то, что за последний период из-за резкого ухудшения экономической и экологической ситуации качество сельскохозяйственной продукции и продукции питания по различным параметрам постоянно снижается. И это, в первую очередь, следствие несоблюдения сроков выполнения агротехнологических процессов, что приводит к ухудшению фитосанитарного состояния посевов, крайне недостаточное внесение основных элементов питания растений. Отдельное место отведено организации обучения по проблемам качества сельскохозяйственной продукции и продуктов питания на всех уровнях государственного управления и руководителей и специалистов предприятий различных форм собственности.
Додаткові точки доступу: