>
664.641
Хліб: задоволення чи збалансоване харчування? [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 9. - С. 22-23.
(Шифр в БД Х279026/2017/9)
Ключові слова: хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- глікемічний індекс -- гликемический индекс -- безглютеновий хліб -- клейковина --
(Шифр в БД Х279026/2017/9)
| УДК | |
| 664.641 |
Ключові слова: хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- глікемічний індекс -- гликемический индекс -- безглютеновий хліб -- клейковина --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|