637.146:633.88
Вплив рослинних інгредієнтів на показники кисломолочного продукту / Т. П. Куцик, Н. Ф. Кігель //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 1. - С. 63-65. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/1)
УДК
637.146:633.88
633.88

Анотація:
Викладено результати досліджень впливу біологічно активних компонентів лікарських рослин: оману високого, алтеї лікарської та м'яти перцевої на фізико-хімічні та мікробіологічні показники кефіру в процесі зберігання.
Изложены результаты исследования влияния биологоактивных компонентов лекарственных растений: девясила високого, алтеи лекарственной и мяты перечной на физикохимические и микробиологические показатели кефира в процессе хранения.
Додаткові точки доступу: