
>
619:614.9
Шаталов, Н.Качество белка традиционной кормовой муки и рыборастительных смесей / Н. Шаталов, А. Виннов //
Шаталов, Н.
Тваринництво України : наук.-виробн. журн. - 2012. - N 9. - С. 23-26. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Т259922/2012/9)
Ключові слова: рыбная кормовая мука -- рыборастительные смеси -- аминокислотный скор -- рибна кормова мука -- риборослинні суміші -- амінокислотний скор --
Анотація:
Проведен сравнительный анализ аминокислотного состава белков традиционной кормовой рыбной муки и с добавлением растительного сырья. Установлено, что баланс аминокислот поликомпонентного продукта ближе к этому показателю "условно идеального" кормового белка.
Проведено порівняльний аналіз амінокислотного складу білків традиційного кормового рибного борошна і з додаванням рослинної сировини. Встановлено, що баланс амінокислот полікомпонентного продукту ближче до цього показника "умовно ідеального" кормового білка.
Додаткові точки доступу:
Виннов, А.
(Шифр в БД Т259922/2012/9)
УДК | |
619:614.9 | |
619 | |
614.9 |
Ключові слова: рыбная кормовая мука -- рыборастительные смеси -- аминокислотный скор -- рибна кормова мука -- риборослинні суміші -- амінокислотний скор --
Анотація:
Проведен сравнительный анализ аминокислотного состава белков традиционной кормовой рыбной муки и с добавлением растительного сырья. Установлено, что баланс аминокислот поликомпонентного продукта ближе к этому показателю "условно идеального" кормового белка.
Проведено порівняльний аналіз амінокислотного складу білків традиційного кормового рибного борошна і з додаванням рослинної сировини. Встановлено, що баланс амінокислот полікомпонентного продукту ближче до цього показника "умовно ідеального" кормового білка.
Додаткові точки доступу:
Виннов, А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|