
>
Яриш, П.Проанализируем химический состав кондитерских изделий / П. Яриш //
Яриш, П.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 11. - С. 34-35.
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: химический анализ -- кондитерские изделия -- хімічний аналіз -- кондитерські вироби --
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: химический анализ -- кондитерские изделия -- хімічний аналіз -- кондитерські вироби --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|