
>
Зверев, С. В.Потемнение крупы в процессе высокотемпературной микронизации (ВТМ) : технологии переработки / С. В. Зверев, Е. В. Козин //
Зверев, С. В.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2009. - N1. - С. 38-41. - Библиогр.: с. 41.
(Шифр в БД Х367526/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Козин, Е.В.
(Шифр в БД Х367526/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Козин, Е.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|