
>
636.2.034.085.2
Галлер, Й.Баланс вуглеводів у раціонах корів [Текст] / Й. Галлер //
Галлер, Й.
Agroexpert : практ. посіб. аграрія. - 2015. - № 3. - С. 95-97. - ISSN 2078-8193.
(Шифр в БД A634806/2015/3)
Ключові слова: рубець -- рубец -- вуглеводи -- углеводы -- цукор -- сахар -- раціон -- рацион -- розрахунок -- расчет -- корм --
Анотація:
Через особливості свого рубця жуйні можуть використовувати легкоперетравні вуглеводи (цукор і крохмаль) лише в обмеженій кількості. Тому слід обмежувати застосування концкорму в годівлі худоби. Склад вуглеводів у раціоні та швидкість їхнього розщеплення набувають дедалі більшого значення зі зростанням продуктивності тварин.
Из-за особенностей своего рубца жвачные могут использовать легкопереваримые углеводы (сахар и крахмал) только в ограниченном количестве. Поэтому следует ограничивать применение концкорма в кормлении скота. Состав углеводов в рационе и скорость их расщепления приобретают все большее значение с ростом продуктивности животных.
(Шифр в БД A634806/2015/3)
УДК | |
636.2.034.085.2 |
Ключові слова: рубець -- рубец -- вуглеводи -- углеводы -- цукор -- сахар -- раціон -- рацион -- розрахунок -- расчет -- корм --
Анотація:
Через особливості свого рубця жуйні можуть використовувати легкоперетравні вуглеводи (цукор і крохмаль) лише в обмеженій кількості. Тому слід обмежувати застосування концкорму в годівлі худоби. Склад вуглеводів у раціоні та швидкість їхнього розщеплення набувають дедалі більшого значення зі зростанням продуктивності тварин.
Из-за особенностей своего рубца жвачные могут использовать легкопереваримые углеводы (сахар и крахмал) только в ограниченном количестве. Поэтому следует ограничивать применение концкорма в кормлении скота. Состав углеводов в рационе и скорость их расщепления приобретают все большее значение с ростом продуктивности животных.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|