
>
Об’єм готової продукції – один із основних критеріїв якості хлібобулочних виробів [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 7. - С. 30-31..
(Шифр в БД Х279026/2018/7)
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- виробництво -- производство -- розпушення тіста -- разрыхления теста -- об’єм хліба -- объем хлеба -- стабільність тіста -- стабильность теста -- клейковина -- поліпшувач "мажимікс" -- поліпшувач "мажимікс" -- улучшитель "мажимикс" --
(Шифр в БД Х279026/2018/7)
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- виробництво -- производство -- розпушення тіста -- разрыхления теста -- об’єм хліба -- объем хлеба -- стабільність тіста -- стабильность теста -- клейковина -- поліпшувач "мажимікс" -- поліпшувач "мажимікс" -- улучшитель "мажимикс" --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|