
>
Кулініч, В. І.Рисове борошно - перспективна сировина для безглютенових продуктів / В. І. Кулініч, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко //
Кулініч, В. І.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2013. - N 12. - С. 41-43. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2013/12)
Додаткові точки доступу:
Гавриш, А. В.
Доценко, В.Ф.
(Шифр в БД Х367526/2013/12)
Додаткові точки доступу:
Гавриш, А. В.
Доценко, В.Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|