
>
Ким, И. Н.Технология производства лососевой икры с использованием молочной сыворотки / И. Н. Ким, Т. И. Штанько //
Ким, И. Н.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 11. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/11)
Додаткові точки доступу:
Штанько, Т.И.
(Шифр в БД П698712/2009/11)
Додаткові точки доступу:
Штанько, Т.И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|