
>
664.92.047
Влияние режимов вакуумного обезвоживания на качественные характеристики белого мяса птицы / В. Е. Титов [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 7. - С. 27-29. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/7)
Ключові слова: белое мясо птицы -- вакуумное обезвоживание -- коэффициент регидратации -- напряжение среза -- совмещенный режим -- сублимационная сушка -- біле м'ясо птиці -- вакуумне зневоднення -- коефіцієнт регідратації -- напруга зрізу -- суміщений режим -- сублімаційна сушка --
Додаткові точки доступу:
Титов, В.Е.
Семенов, Г.В.
Иванченкова, Т.А.
Булкин, М. С.
(Шифр в БД Х775324/2012/7)
УДК | |
664.92.047 |
Ключові слова: белое мясо птицы -- вакуумное обезвоживание -- коэффициент регидратации -- напряжение среза -- совмещенный режим -- сублимационная сушка -- біле м'ясо птиці -- вакуумне зневоднення -- коефіцієнт регідратації -- напруга зрізу -- суміщений режим -- сублімаційна сушка --
Додаткові точки доступу:
Титов, В.Е.
Семенов, Г.В.
Иванченкова, Т.А.
Булкин, М. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|