
>
Павленкова, Л.Скористайтеся регламентом органолептичного оцінювання якості круп, порядком проведення дегустації та рекомендованими шкалами / Л. Павленкова, Л. Тележенко, В. Гулавський //
Павленкова, Л.
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2010. - N 2. - С. 24-26. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД З092708/2010/2)
Ключові слова: органолептичне оцінювання -- крупи -- балові шкали оцінювання -- рівень якості --
Додаткові точки доступу:
Тележенко, Л.
Гулавський, В.
(Шифр в БД З092708/2010/2)
Ключові слова: органолептичне оцінювання -- крупи -- балові шкали оцінювання -- рівень якості --
Додаткові точки доступу:
Тележенко, Л.
Гулавський, В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|