
>
664.27
Быкова, С. Т.Использование сухих компонентов куриного яйца для обогащения малобелковых крахмалопродуктов / С. Т. Быкова, Т. Н. Буралёва //
Быкова, С. Т.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 10. - С. 70-72 . - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/10)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: лечебное питание -- меланж -- набухающий кукурузный крахмал -- сухие продукты яйца -- лікувальне харчування -- набухаючий кукурудзяний крохмаль -- сухі продукти яйця --
Анотація:
Проведены исследования по использованию сухих продуктов куриного яйца (меланжа, желтка и белка) в диетическом питании детей. Изучены два способа введения яйцепродуктов в крахмальную основу: механическое смешивание компонентов и влаготермическая обработка. Установлено, что полученные продукты близки по свойствам; фактором, определяющим их применение, является содержание белка.
Проведено дослідження з використання сухих продуктів курячого яйця (меланжу, жовтка та білка) в дієтичному харчуванні дітей. Вивчено два способи введення яйцепродуктів в крохмальну основу: механічне змішування компонентів і влаготермічна обробка. Встановлено, що отримані продукти близькі за властивостями; фактором, що визначає їх застосування, є вміст білку.
Додаткові точки доступу:
Буралёваа, Т.Н.
(Шифр в БД Х775324/2011/10)
УДК | |
664.27 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: лечебное питание -- меланж -- набухающий кукурузный крахмал -- сухие продукты яйца -- лікувальне харчування -- набухаючий кукурудзяний крохмаль -- сухі продукти яйця --
Анотація:
Проведены исследования по использованию сухих продуктов куриного яйца (меланжа, желтка и белка) в диетическом питании детей. Изучены два способа введения яйцепродуктов в крахмальную основу: механическое смешивание компонентов и влаготермическая обработка. Установлено, что полученные продукты близки по свойствам; фактором, определяющим их применение, является содержание белка.
Проведено дослідження з використання сухих продуктів курячого яйця (меланжу, жовтка та білка) в дієтичному харчуванні дітей. Вивчено два способи введення яйцепродуктів в крохмальну основу: механічне змішування компонентів і влаготермічна обробка. Встановлено, що отримані продукти близькі за властивостями; фактором, що визначає їх застосування, є вміст білку.
Додаткові точки доступу:
Буралёваа, Т.Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|