
>
664.788.4
Баженова, Т. С.Исследование влияния пшенной муки на качество блинного теста, усовершенствование технологии применительно к условиям работы предприятий общественного питания [Текст] / Т. С. Баженова, И. А. Баженова //
Баженова, Т. С.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2018. - N 8. - С. 45-48.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2018/8)
Ключові слова: просо -- пшенная мука -- пшоняне борошно -- тесто -- тісто -- блины -- млинці -- предприятия общественного питания -- підприємства громадського харчування -- органолептические показатели -- органолептичні показники -- специализированное питание -- спеціалізоване харчування -- глютен -- целиакия -- целіакія --
Додаткові точки доступу:
Баженова, И. А.
(Шифр в БД Х367526/2018/8)
УДК | |
664.788.4 |
Ключові слова: просо -- пшенная мука -- пшоняне борошно -- тесто -- тісто -- блины -- млинці -- предприятия общественного питания -- підприємства громадського харчування -- органолептические показатели -- органолептичні показники -- специализированное питание -- спеціалізоване харчування -- глютен -- целиакия -- целіакія --
Додаткові точки доступу:
Баженова, И. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|