
>
Калмиков, Г. Ф.М’який термокислотний сир / Г. Ф. Калмиков //
Калмиков, Г. Ф.
Молочное дело : Ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал. - 2008. - N12/1. - С. 30-31. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД М549397/2008/12/1)
Ключові слова: сироваріння -- технологія виробництва -- казеїно-сироваткові білки -- м’які термокислотні сири -- сыроварение -- технология производства -- казеино-сироваточные белки -- мягкие термокислотные сыры --
(Шифр в БД М549397/2008/12/1)
Ключові слова: сироваріння -- технологія виробництва -- казеїно-сироваткові білки -- м’які термокислотні сири -- сыроварение -- технология производства -- казеино-сироваточные белки -- мягкие термокислотные сыры --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|