
>
Рибалка, О.Як же впливають добавки різних сортів нуту на хлібопекарські властивості борошна / О. Рибалка, І. Топораш, М. Червоніс //
Рибалка, О.
Зерно і хліб : науково-виробничий журнал. - 2008. - N4. - С. 20-22.
(Шифр в БД З092708/2008/4)
Додаткові точки доступу:
Топораш, І.
Червоніс, М.
(Шифр в БД З092708/2008/4)
Додаткові точки доступу:
Топораш, І.
Червоніс, М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|