
>
637.523.04/.07:633.367
Использование люпиновой муки для производства функциональных продуктов / Е. Е. Курчаева [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 10. - С. 63-64 . - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/10)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: люпиновая мука -- свойства -- качество -- добавки -- функциональные продукты -- люпинове борошно -- властивості -- якість -- функціональні продукти --
Анотація:
Изучен химический состав и функционально-технологические свойства люпиновой муки. Показано, что люпиновая мука имеет в своем составе все незаменимые аминокислоты, а также характеризуется высокой биологической и питательной ценностью, что является предпосылкой для использования при производстве функциональных продуктов питания.
Вивчено хімічний склад і функціонально-технологічні властивості люпинового борошна. Показано, що люпинове борошно має в своєму складі всі незамінні амінокислоти, а також характеризується високою біологічною і поживною цінністю, що є передумовою для використання при виробництві функціональних продуктів харчування.
Додаткові точки доступу:
Курчаева, Е.Е.
Тертычная, Т.Н.
Максимов, И.В.
Манжесов, В. И.
(Шифр в БД Х775324/2011/10)
УДК | |
637.523.04/.07:633.367 | |
637.523.04/.07 | |
633.367 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: люпиновая мука -- свойства -- качество -- добавки -- функциональные продукты -- люпинове борошно -- властивості -- якість -- функціональні продукти --
Анотація:
Изучен химический состав и функционально-технологические свойства люпиновой муки. Показано, что люпиновая мука имеет в своем составе все незаменимые аминокислоты, а также характеризуется высокой биологической и питательной ценностью, что является предпосылкой для использования при производстве функциональных продуктов питания.
Вивчено хімічний склад і функціонально-технологічні властивості люпинового борошна. Показано, що люпинове борошно має в своєму складі всі незамінні амінокислоти, а також характеризується високою біологічною і поживною цінністю, що є передумовою для використання при виробництві функціональних продуктів харчування.
Додаткові точки доступу:
Курчаева, Е.Е.
Тертычная, Т.Н.
Максимов, И.В.
Манжесов, В. И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|