
>
636.2.033
Джус, П.М’ясне скотарство України - галузь із грифом "ЕКО" [Текст] / П. Джус //
Джус, П.
Тваринництво. Ветеринарія. - 2017. - № 3. - С. 10-13.
(Шифр в БД Т726295/2017/3)
Ключові слова: м’ясні породи -- мясные породы -- яловичина -- говядина -- сименталы -- симентали -- генетичний потенціал -- генетический потенциал -- м’ясні якості -- мясные качества --
Анотація:
Орієнтування на світову хвилю "еко", organic і Закон України "Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини" має розкрити пріоритети розвитку галузі та шляхи підвищення її рентабельності через реалізацію екологозберігаючих та ресурсоощадних властивостей, які притаманні власне м’ясному скотарству.
Ориентирование на мировую волну "эко", organic и Закон Украины "О производстве и обороте органической сельскохозяйственной продукции и сырья" должен раскрыть приоритеты развития отрасли и пути повышения ее рентабельности при реализации экологосберегающих и ресурсосберегающих свойств, присущих собственно мясному скотоводству.
(Шифр в БД Т726295/2017/3)
УДК | |
636.2.033 |
Ключові слова: м’ясні породи -- мясные породы -- яловичина -- говядина -- сименталы -- симентали -- генетичний потенціал -- генетический потенциал -- м’ясні якості -- мясные качества --
Анотація:
Орієнтування на світову хвилю "еко", organic і Закон України "Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини" має розкрити пріоритети розвитку галузі та шляхи підвищення її рентабельності через реалізацію екологозберігаючих та ресурсоощадних властивостей, які притаманні власне м’ясному скотарству.
Ориентирование на мировую волну "эко", organic и Закон Украины "О производстве и обороте органической сельскохозяйственной продукции и сырья" должен раскрыть приоритеты развития отрасли и пути повышения ее рентабельности при реализации экологосберегающих и ресурсосберегающих свойств, присущих собственно мясному скотоводству.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|