>
Использование гидролизованного кукурузного глютена в пищевых технологиях / Т. Н. Иванова [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 5. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/5)
Додаткові точки доступу:
Иванова, Т. Н.
Полякова, Е. Д.
Заикина, М. А.
Русанов, А. В.
(Шифр в БД Х775324/2011/5)
Додаткові точки доступу:
Иванова, Т. Н.
Полякова, Е. Д.
Заикина, М. А.
Русанов, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|