
>
664.662(045)
Технология ржаного хлеба с использованием порошка из столовой свеклы / Н. В. Родичева [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 8. - С. 53-55. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/8)
Ключові слова: витамины -- микро- и макроэлементы -- ржаной хлеб -- свекольный порошок -- технологический регламент -- вітаміни -- мікро-і макроелементи -- житній хліб -- буряковий порошок -- технологічний регламент --
Додаткові точки доступу:
Родичева, Н.В.
Черных, В. Я.
Быкова, Н.Ю.
Кроха, А. С.
(Шифр в БД Х775324/2012/8)
УДК | |
664.662(045) |
Ключові слова: витамины -- микро- и макроэлементы -- ржаной хлеб -- свекольный порошок -- технологический регламент -- вітаміни -- мікро-і макроелементи -- житній хліб -- буряковий порошок -- технологічний регламент --
Додаткові точки доступу:
Родичева, Н.В.
Черных, В. Я.
Быкова, Н.Ю.
Кроха, А. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|