664.642.2
Исследование антимикробных свойств молочнокислых бактерий, применяемых в хлебопечении для приготовления заквасок [Текст] / Е. В. Невская, Т. Б. Цыганова, О. В. Головачева //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 2. - С. 44-47. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/2)
УДК
664.642.2

Ключові слова: молочнокислые бактерии -- молочнокислі бактерії -- антимикробные свойства -- антимікробні властивості -- диффузионный метод лунок -- дифузійний метод лунок --
Анотація:
Приведены исследования по изучению антимикробных свойств различных штаммов молочнокислых бактерий в отношении плесневых грибов, вызывающих плесневение хлеба, возбудителей меловой болезни хлеба (ВМБХ), спорообразующих бактерий, вызывающих "картофельную" болезнь хлеба.
Наведено дослідження по вивченню антимікробних властивостей різних штамів молочнокислих бактерій щодо цвілевих грибів, що викликають пліснявіння хліба, збудників крейдяної хвороби хліба (ВМБХ), спороутворюючих бактерій, що викликають "картопляну" хворобу хліба.
Додаткові точки доступу: