>
Дідук, Н. А.Наукові основи використання синбіотичних комплексів з чистими культурами Bifidobacterium longum y у виробництві ферментованих функціональних молочних продуктів / Н. А. Дідук //
Дідук, Н. А.
Молочное дело. - Киев : ЧП "Корсар", 2008. - N 5.
(Шифр в БД М549397/2008/5)
Ключові слова: процес зберігання --
(Шифр в БД М549397/2008/5)
Ключові слова: процес зберігання --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|