>
Злепкин, А. Ф.Повышение потребительских качеств говядины за счет введения в рационы бычков жмыхов масличных культур / А. Ф. Злепкин, В. А. Злепкин, Л. В. Манжосова //
Злепкин, А. Ф.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 10.
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Злепкин, В.А.
Манжосова, Л.В.
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Злепкин, В.А.
Манжосова, Л.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|