
>
57.15:663.5
Левандовський, Л. В.Дослідження впливу умов культивування дріжджів на результати спиртового зброджування сусла із зерна / Л. В. Левандовський, А. П. Михайлів //
Левандовський, Л. В.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2010. - N 9. - С. 50-53. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/9)
Анотація:
Експериментально визначено оптимальну концентрацію сухих речовин (СР) зернового сусла для культивування спиртових дріжджів, яка становила 19%. Використання таких дріжджів у якості засівних дозволяє одержати найкращі результати спиртового зброджування сусла підвищеної концентрації СР та створює умови для поліпшення технологічних, економічних та екологічних показників технології одержання спирту із зерна.
Экспериментально установлена оптимальная концентрация сухих веществ (СВ) зернового сусла для культивирования спиртовых дрожжей, которая составляет 19%. Использование таких дрожжей в качестве посевных позволяет достичь наилучших результатов спиртового сбраживания сусла повышенной концентрации и создает условия для улучшения технологических, экономических и экологических показателей технологии спирта из зерна.
Додаткові точки доступу:
Михайлів, А.П.
(Шифр в БД В014345/2010/9)
УДК | |
57.15:663.5 | |
663.5 |
Анотація:
Експериментально визначено оптимальну концентрацію сухих речовин (СР) зернового сусла для культивування спиртових дріжджів, яка становила 19%. Використання таких дріжджів у якості засівних дозволяє одержати найкращі результати спиртового зброджування сусла підвищеної концентрації СР та створює умови для поліпшення технологічних, економічних та екологічних показників технології одержання спирту із зерна.
Экспериментально установлена оптимальная концентрация сухих веществ (СВ) зернового сусла для культивирования спиртовых дрожжей, которая составляет 19%. Использование таких дрожжей в качестве посевных позволяет достичь наилучших результатов спиртового сбраживания сусла повышенной концентрации и создает условия для улучшения технологических, экономических и экологических показателей технологии спирта из зерна.
Додаткові точки доступу:
Михайлів, А.П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|