>
Ставицкий, А. В.Использование Swot-анализа при формировании стратегии хлебопекарных предприятий / А. В. Ставицкий //
Ставицкий, А. В.
Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический журнал. - 2012. - N 6. - С. 15.
(Шифр в БД Х444642/2012/6)
Ключові слова: swot-анализ -- хлебопекарные предприятия -- swot-аналіз -- хлібопекарні підприємства --
(Шифр в БД Х444642/2012/6)
Ключові слова: swot-анализ -- хлебопекарные предприятия -- swot-аналіз -- хлібопекарні підприємства --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|