
>
338.45:664.6(477)
Дашко, І. М.Сучасний стан та особливості розвитку підприємств харчової промисловості / І. М. Дашко, Т. В. Сторчоус //
Дашко, І. М.
Економіка харчової промисловості : науковий жукнал. - 2013. - N 1. - С. 13-17. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Е196276/2013/1)
Ключові слова: харчова промисловість -- галузь -- продукція -- бюджет -- експорт -- імпорт -- конкурентоспроможність -- пищевая промышленность -- отрасль -- продукция -- бюджет -- экспорт -- импорт -- конкурентоспособность --
Анотація:
В статті розглянуто сутність та особливості розвитку харчової промисловості України. Проаналізовано сучасний стан харчової промисловості. Визначено основні проблеми, з якими зіткнулися підприємства цієї галузі під впливом фінансової кризи. Розроблені рекомендації щодо поліпшення стану підприємств харчової промисловості.
В статье рассмотрены сущность и особенности развития пищевой промышленности Украины. Проанализировано современное состояние пищевой промышленности. Определены основные проблемы, с которыми столкнулись предприятия этой отрасли под влиянием финансового кризиса. Разработаны рекомендации по улучшению состояния предприятий пищевой промышленности.
Додаткові точки доступу:
Сторчоус, Т.В.
(Шифр в БД Е196276/2013/1)
УДК | |
338.45:664.6(477) |
Ключові слова: харчова промисловість -- галузь -- продукція -- бюджет -- експорт -- імпорт -- конкурентоспроможність -- пищевая промышленность -- отрасль -- продукция -- бюджет -- экспорт -- импорт -- конкурентоспособность --
Анотація:
В статті розглянуто сутність та особливості розвитку харчової промисловості України. Проаналізовано сучасний стан харчової промисловості. Визначено основні проблеми, з якими зіткнулися підприємства цієї галузі під впливом фінансової кризи. Розроблені рекомендації щодо поліпшення стану підприємств харчової промисловості.
В статье рассмотрены сущность и особенности развития пищевой промышленности Украины. Проанализировано современное состояние пищевой промышленности. Определены основные проблемы, с которыми столкнулись предприятия этой отрасли под влиянием финансового кризиса. Разработаны рекомендации по улучшению состояния предприятий пищевой промышленности.
Додаткові точки доступу:
Сторчоус, Т.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|