636.2.087.7
Влияние пробиотической добавки на молочную продуктивность и качество молока коров холмогорской породы [Текст] / С. Д. Батанов, О. Ю. Князева //
Аграр. наука : науч.-теорет. и произв. журн. - . - N 5. - С. 29-30. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД А783718/2012/5)
УДК
636.2.087.7

Ключові слова: холмогорская порода -- пробиотик -- молочная продуктивность -- технологические свойства молока -- термоустойчивость -- холмогорська порода -- пробіотик -- молочна продуктивність -- технологічні властивості молока -- термостійкість --
Анотація:
Приводятся данные по изучению влияния пробиотической добавки на молочную продуктивность, качественный состав и технологические свойства молока коров холмогорской породы. Выявлено положительное влияние на уровень молочной продуктивности, состав и свойства молока коров этой породы.
Наводяться дані з вивчення впливу пробіотичної добавки на молочну продуктивність, якісний склад та технологічні властивості молока корів холмогорської породи. Виявлено позитивний вплив на рівень молочної продуктивності, склад і властивості молока корів цієї породи.
Додаткові точки доступу: