
>
Базарнова, Ю.Дикорастущие ягоды в кондитерском производстве / Ю. Базарнова //
Базарнова, Ю.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 11. - С. 17-19. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: дикорастущие ягоды -- кондитерское производство -- производство пищевых продуктов -- дикорослі ягоди -- кондитерське виробництво -- виробництво харчових продуктів --
Анотація:
Возможность заготовки и реализации дикорастущих плодов и ягод вызывает сегодня повышенный интерес, так как использование такого сырья приобретает актуальность для производства пищевых продуктов благодаря его доступности и низкой себестоимости.
Можливість заготівлі та реалізації дикоростучих плодів і ягід викликає сьогодні підвищений інтерес, оскільки використання такої сировини набуває актуальності для виробництва харчових продуктів завдяки його доступності та низької собівартості.
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: дикорастущие ягоды -- кондитерское производство -- производство пищевых продуктов -- дикорослі ягоди -- кондитерське виробництво -- виробництво харчових продуктів --
Анотація:
Возможность заготовки и реализации дикорастущих плодов и ягод вызывает сегодня повышенный интерес, так как использование такого сырья приобретает актуальность для производства пищевых продуктов благодаря его доступности и низкой себестоимости.
Можливість заготівлі та реалізації дикоростучих плодів і ягід викликає сьогодні підвищений інтерес, оскільки використання такої сировини набуває актуальності для виробництва харчових продуктів завдяки його доступності та низької собівартості.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|