Дикорастущие ягоды в кондитерском производстве / Ю. Базарнова //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 11. - С. 17-19. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: дикорастущие ягоды -- кондитерское производство -- производство пищевых продуктов -- дикорослі ягоди -- кондитерське виробництво -- виробництво харчових продуктів --
Анотація:
Возможность заготовки и реализации дикорастущих плодов и ягод вызывает сегодня повышенный интерес, так как использование такого сырья приобретает актуальность для производства пищевых продуктов благодаря его доступности и низкой себестоимости.
Можливість заготівлі та реалізації дикоростучих плодів і ягід викликає сьогодні підвищений інтерес, оскільки використання такої сировини набуває актуальності для виробництва харчових продуктів завдяки його доступності та низької собівартості.