
>
665.11
Использование термообработки для подавления энзиматического действия ферментов зародышевого продукта в жиромучных композициях / З. Г. Саидова [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 1. - С. 10-11.
(Шифр в БД Х775324/2012/1)
Ключові слова: жиромучная композиция -- зародышевый продукт -- липаза -- липоксигеназа -- маргарин -- термообработка -- ферменты -- жиромучна композиція -- зародковий продукт -- ліпаза -- ліпоксигеназа -- маргарин -- термообробка -- ферменти --
Анотація:
Рассмотрена целесообразность использования пищевого зародышевого продукта в качестве рецептурного ингридиента жиромучных композиций. Доказана эффективность предварительной термообработки зародышевого продукта для подавления энзиматического действия собственных ферментов.
Розглянуто доцільність використання харчового зародкового продукту в якості рецептурного інгрідієнта жиромучних композицій. Доведено ефективність попередньої термообробки зародкового продукту для придушення ензиматичного дії власних ферментів.
Додаткові точки доступу:
Саидова, З.Г.
Исабаев, И.Б.
Атамуратова, Т.И.
Ахмедова, З. Р.
(Шифр в БД Х775324/2012/1)
УДК | |
665.11 |
Ключові слова: жиромучная композиция -- зародышевый продукт -- липаза -- липоксигеназа -- маргарин -- термообработка -- ферменты -- жиромучна композиція -- зародковий продукт -- ліпаза -- ліпоксигеназа -- маргарин -- термообробка -- ферменти --
Анотація:
Рассмотрена целесообразность использования пищевого зародышевого продукта в качестве рецептурного ингридиента жиромучных композиций. Доказана эффективность предварительной термообработки зародышевого продукта для подавления энзиматического действия собственных ферментов.
Розглянуто доцільність використання харчового зародкового продукту в якості рецептурного інгрідієнта жиромучних композицій. Доведено ефективність попередньої термообробки зародкового продукту для придушення ензиматичного дії власних ферментів.
Додаткові точки доступу:
Саидова, З.Г.
Исабаев, И.Б.
Атамуратова, Т.И.
Ахмедова, З. Р.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|