>
Алешков, А. В.Методы распознавания фальсификации мясных продуктов / А. В. Алешков, А. И. Окара, Т. К. Каленик //
Алешков, А. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 2.
(Шифр в БД Х775324/2008/2)
Додаткові точки доступу:
Окара, А.И.
Каленик, Т.К.
(Шифр в БД Х775324/2008/2)
Додаткові точки доступу:
Окара, А.И.
Каленик, Т.К.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|