
>
Філь, М.Напрямки поліпшення споживчих властивостей бісквітних рулетів / М. Філь //
Філь, М.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 10. - С. 7-9.
(Шифр в БД Х194632/2013/10)
Ключові слова: бісквітний напівфабрикат -- бісквітний рулет -- бисквитный полуфабрикат -- бисквитный рулет --
(Шифр в БД Х194632/2013/10)
Ключові слова: бісквітний напівфабрикат -- бісквітний рулет -- бисквитный полуфабрикат -- бисквитный рулет --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|