
>
Белокриницкая, Е. А.Изучение возможности производства пюре из сортов физалиса, районированных в Приморском крае / Е. А. Белокриницкая, Л. В. Лёвочкина //
Белокриницкая, Е. А.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 2. - С. 54-57. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/2)
Ключові слова: восстановление -- органолептические показатели -- процесс набухания -- пюре -- сушка -- физалис -- відновлення -- органолептичні показники -- процес набухання -- сушка -- пюре -- фізаліс --
Додаткові точки доступу:
Лёвочкина, Л.В.
(Шифр в БД Х775324/2012/2)
Ключові слова: восстановление -- органолептические показатели -- процесс набухания -- пюре -- сушка -- физалис -- відновлення -- органолептичні показники -- процес набухання -- сушка -- пюре -- фізаліс --
Додаткові точки доступу:
Лёвочкина, Л.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|