
>
Визначення можливості застосування мальтитолу, ізомальтитолу, еритритолу в технології пряників [Текст] / В. В. Дорохович [и др.] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 5. - С. 28-29.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2018/5)
Ключові слова: изготовление пряников -- виготовлення пряників -- мальтитол -- ізомальтитол -- еритритол -- эритритол -- пряничне тісто -- пряничное тесто --
Додаткові точки доступу:
Дорохович, В. В.
Дорошенко, Т. В.
Сулима, В. С.
Донець, А. С.
(Шифр в БД Х279026/2018/5)
Ключові слова: изготовление пряников -- виготовлення пряників -- мальтитол -- ізомальтитол -- еритритол -- эритритол -- пряничне тісто -- пряничное тесто --
Додаткові точки доступу:
Дорохович, В. В.
Дорошенко, Т. В.
Сулима, В. С.
Донець, А. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|