
>
636.087.7
Вернер, О.Поліпшення раціону тварин за допомогою екзогенних ферментів [Текст] / О. Вернер //
Вернер, О.
Пропозиція : укр. журн. з питань агробізнесу. - 2013. - N 4. - С. 168-171.
(Шифр в БД П187375/2013/4)
Ключові слова: класифікація вуглеводів -- некрохмалисті полісахариди (нпс) -- кормові ферменти -- переваги -- классификация углеводов -- некрахмалистые полисахариды (нпс) -- кормовые ферменты -- преимущества --
Анотація:
Зернові культурі, як і продукти їхньої переробки, є найважливішими компонентами годівлі свиней і часто-густо займають до 85 % у складі кормів. У раціонах для свиней найчастіше використовують пшеницю, ячмінь, кукурудзу. Знайшли своє застосування післяспиртова барда та інші зернові субпродукти.
Зерновые культуры, как и продукты их переработки, являются важнейшими компонентами кормления свиней и часто занимают до 85% в составе кормов. В рационах для свиней чаще используют пшеницу, ячмень, кукурузу. Нашли свое применение послеспиртовая барда и прочие зерновые субпродукты.
(Шифр в БД П187375/2013/4)
УДК | |
636.087.7 |
Ключові слова: класифікація вуглеводів -- некрохмалисті полісахариди (нпс) -- кормові ферменти -- переваги -- классификация углеводов -- некрахмалистые полисахариды (нпс) -- кормовые ферменты -- преимущества --
Анотація:
Зернові культурі, як і продукти їхньої переробки, є найважливішими компонентами годівлі свиней і часто-густо займають до 85 % у складі кормів. У раціонах для свиней найчастіше використовують пшеницю, ячмінь, кукурудзу. Знайшли своє застосування післяспиртова барда та інші зернові субпродукти.
Зерновые культуры, как и продукты их переработки, являются важнейшими компонентами кормления свиней и часто занимают до 85% в составе кормов. В рационах для свиней чаще используют пшеницу, ячмень, кукурузу. Нашли свое применение послеспиртовая барда и прочие зерновые субпродукты.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|