З насіння ріпаку одержують не тільки екологічне біопаливо / В. Гавро, О. Данилова, Ю. Карпюк //
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - . - N 1. - С. 28-30. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД З092708/2010/1)
Ключові слова: ріпак -- споживчі властивості -- якість --
Анотація:
Це якісна сировина для комбікормів і харчових продуктів. Оцінено споживчі властивості товарних партій ріпаку, вирощеного в Україні за період 2005-2009 роки. Визначено основні показники якості насіння, склад домішок, структурно- механічні властивості, хімічний склад, у тому числі кількість ерукової кислоти та глюкозинолатів. З’ясовано, що за головними показниками партії відповідають основним вимогам до харчових сортів каноли.
Додаткові точки доступу: