>
Кудряшева, А. А.Соотношение пищевых компонентов в разных видах белкового сырья / А. А. Кудряшева, Е. В. Оникоенко, Р. С. Гусова //
Кудряшева, А. А.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2008. - N 1.
(Шифр в БД П698712/2008/1)
Ключові слова: переработка -- сырье -- добавки --
Додаткові точки доступу:
Оникоенко, Е.В.
Гусова, Р.С.
(Шифр в БД П698712/2008/1)
Ключові слова: переработка -- сырье -- добавки --
Додаткові точки доступу:
Оникоенко, Е.В.
Гусова, Р.С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|