
>
Способы для повышения подъемной силы дрожжей //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 7/8. - С. 36-38.
(Шифр в БД Х194632/2013/7/8)
Ключові слова: дрожжи -- смесь для активации с использованием солода и соевой муки -- смесь для активации с использованием плодовоовощных порошков -- смесь для активации с использованием квасного сусла -- дріжджі -- суміш для активації з використанням солоду і соєвого борошна -- суміш для активації з використанням плодоовочевих порошків -- суміш для активації з використанням квасного сусла --
(Шифр в БД Х194632/2013/7/8)
Ключові слова: дрожжи -- смесь для активации с использованием солода и соевой муки -- смесь для активации с использованием плодовоовощных порошков -- смесь для активации с использованием квасного сусла -- дріжджі -- суміш для активації з використанням солоду і соєвого борошна -- суміш для активації з використанням плодоовочевих порошків -- суміш для активації з використанням квасного сусла --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|