
>
664:658.5
Елисеева, Л. Г.Тенденции развития международной интегрированной системы обеспечения безопасности и повышения конкурентоспособности продукции АПК / Л. Г. Елисеева //
Елисеева, Л. Г.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 9. - С. 18-21. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: качество -- безопасность -- конкурентоспособность -- органик-продукт -- менеджмент качества -- международная система сертификации органик-продуктов -- сертификация органик-продуктов -- якість -- безпека -- конкурентоспроможність -- органік-продукт -- менеджмент якості -- міжнародна система сертифікації органік-продуктів -- сертифікація органік-продуктів --
Анотація:
Показаны основные пути попадания ксенобиотиков в организм человека, основные тенденции в производстве безопасной и конкурентоспособной сельскохозяйственной продукции, основные риски снижения качества, безопасности и конкурентоспособности растениеводческой продукции; раскрыты понятия "экологический продукт", "биологический продукт", "органический продукт", "натуральный продукт".
Показано основні шляхи попадання ксенобіотиків в організм людини, основні тенденції у виробництві безпечної та конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції, основні ризики зниження якості, безпеки та конкурентоспроможності рослинницької продукції; розкрито поняття "екологічний продукт", "біологічний продукт", "органічний продукт", "натуральний продукт".
(Шифр в БД П698712/2011/9)
УДК | |
664:658.5 | |
664 | |
658.5 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: качество -- безопасность -- конкурентоспособность -- органик-продукт -- менеджмент качества -- международная система сертификации органик-продуктов -- сертификация органик-продуктов -- якість -- безпека -- конкурентоспроможність -- органік-продукт -- менеджмент якості -- міжнародна система сертифікації органік-продуктів -- сертифікація органік-продуктів --
Анотація:
Показаны основные пути попадания ксенобиотиков в организм человека, основные тенденции в производстве безопасной и конкурентоспособной сельскохозяйственной продукции, основные риски снижения качества, безопасности и конкурентоспособности растениеводческой продукции; раскрыты понятия "экологический продукт", "биологический продукт", "органический продукт", "натуральный продукт".
Показано основні шляхи попадання ксенобіотиків в організм людини, основні тенденції у виробництві безпечної та конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції, основні ризики зниження якості, безпеки та конкурентоспроможності рослинницької продукції; розкрито поняття "екологічний продукт", "біологічний продукт", "органічний продукт", "натуральний продукт".
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|